• Coenecoop College, locatie van De Rank

  • Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Misschien heeft u het al gehoord, en misschien nog niet, maar bij deze mag ik u het blijde nieuws vertellen dat u vanaf september een predikant in opleiding in uw kerk krijgt.

Het geval wil dat ikzelf deze predikant in opleiding ben en ik wil dan ook graag van de gelegenheid gebruik maken om mijzelf even aan u voor te stellen. 
Ik ben Heime Leenman, 23 jaar oud en kom uit het mooie Hardinxveld-­Giessendam. Ik ben daar opgegroeid en kom er mijn hele leven al in de Hervormde Kerk. Na de middelbare school ben ik theologie gaan studeren in België, aan de Evangelische Theologische Faculteit (ETF).

In mijn tijd daar kwam ik erachter dat ik steeds meer naar het predikantschap getrokken werd en daarom ben ik sinds september 2019 begonnen aan de PThU in Amsterdam met de predikantsmaster, die erg goed bevalt. 

Na een iets kleinere stage vorig jaar in de Andreaskerk in Dordrecht, mag ik nu mijn grote stage bij jullie in De Rank komen doen en ik zie daar erg naar uit! Ik heb veel zin om met Harald mee te lopen, maar ook om jullie te leren kennen en meer te ontdekken van jullie kerk.

Een persoon leer je niet kennen door alleen maar feiten, dus hierbij nog wat leuke wetenswaardigheden over mij. Op de ETF heb ik mijn verloofde leren kennen, Edith, die overigens een Waddinxveense van origine is, dus Waddinxveen is mij niet geheel
vreemd. Ik hou erg veel van bordspellen en vind het dan ook erg leuk om nieuwe bordspellen te leren. Ik vind de kunst van het verhalen vertellen erg boeiend en ik ontwikkel mij daar graag in. Misschien dat het dan ook niet verrassend is dat ik een voorliefde heb voor schrijvers als C.S. Lewis en J.R.R. Tolkien. Als hobbyprojectje ben ik bezig met Iers te leren, al moet je niet enige vorm van vloeiend spreken van me verwachten. 

Nu heeft u hopelijk een beetje een beeld van me gekregen, al hoop ik dat u me door het jaar heen ook leert kennen. Het wordt misschien bemoeilijkt in tijden van corona, maar schiet me vooral eens aan of stuur me een berichtje.
Ik vind het namelijk ook erg leuk om u te leren kennen en ik vind het fijn om eens uitgenodigd te worden voor een gesprek. Ik ben tot Pinksteren bij jullie, dus ik hoop dat we elkaar eens treffen!

Heime Leenman [Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.]

Coronavirus

Klik hier voor meer informatie en 
veelgestelde vragen over het
coronavirus en De Rank.

Meer informatie

Kerkdiensten