• Coenecoop College, locatie van De Rank

  • Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Op dit moment zijn we heel druk met het in tasjes doen van alle werkjes voor de komende 10 zondagen. Zie je ze hieronder allemaal op de tafel liggen? We gaan 37 kinderen blij maken met deze werkjes, zodat ze alles hebben om mee te kunnen doen met de digitale kindernevendienst. Vanaf nu zal er elke zondag vóór de echte dienst in het Coenecoop College (om 09.45 uur) een filmpje zijn met het verhaal en het kinderlied en daarna kun je lekker knutselen of puzzelen als je ouders naar de kerkdienst kijken! 

Ook is er vanaf nu elke zondag weer echte kerk waar mensen welkom zijn met ook weer een echte kindernevendienst, maar niet voor iedereen tegelijk. Vanwege corona mag niet de hele kerk vol zitten. De stoelen moeten veel verder uit elkaar staan en daarom passen er veel minder mensen in. Maar als je ouders gaan en zich als gezin hebben ingeschreven, mag jij als kind ook mee en is er voor jou kindernevendienst.

Dit gaat ook anders dan anders. De kindernevendienst begint op dezelfde tijd als de kerkdienst en na de zegen word je weer opgehaald. We doen wel dezelfde dingen als altijd: bidden, verhaal uit de Bijbel, praten met elkaar, knutselen of puzzelen en ook spelen. Als kind kom je dus niet echt in de kerk, maar toch weer wel, want met de andere kinderen en leiding mag je een goede tijd hebben met elkaar, waarin je mag leren over de Bijbel en over de Here Jezus en ook fijn met elkaar mag spelen en knutselen. Kom je ook?

De komende zondagen¬†vertellen we de verhalen van Jezus uit¬†Matte√ľs 11 tot en met 15 en op 23¬†augustus starten we met de verhalen¬†uit het eerste boek van Samuel. Dat¬†begint bij het bekende verhaal van¬†David en Goliat. Knap h√® dat zo‚Äôn¬†kleine herdersjongen durfde te vechten met de grote reus! Maar hij durfde¬†het alleen samen met Zijn God en dat¬†is ook onze God!¬†

Een hartelijke groet namens de kindernevendienstcommissie, 

Joyce Koudijzer, Anne Molenaar, Sylvia van de Krol

Coronavirus

Klik hier voor meer informatie en 
veelgestelde vragen over het
coronavirus en De Rank.

Meer informatie

Kerkdiensten