• Coenecoop College, locatie van De Rank

  • Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Om praktische redenen is besloten om het fysiek collecteren in de eredienst nog even uit te stellen. Belangrijkste overweging daarbij is dat het om hygiënische redenen beter is dat niet te doen. Ook bespaart dat het  nodige werk om het fysieke geld en de collectebonnen te tellen en verder te verwerken.

Daarom de aansporing om uw gaven voor de collecte, ook als u de erediensten bezoekt, zelf over te maken op de manier die u inmiddels gewend bent en hieronder nog een keer wordt toegelicht.

Aan de opbrengsten is te zien dat dat best wel goed gaat en wij willen u daarom heel hartelijk bedanken voor uw medewerking en meeleven. 

Bijdrage collecte zelf overmaken 
Tijdens de digitale uitzending op zondagmorgen wordt het banknummer getoond waarop u zelf uw collecte bijdrage kunt overmaken: NL51 RABO 0373.7316.98 t.n.v. CvK Protestantse Gemeente te Waddinxveen Betaalrekening De Rank.

Ook in deze tijd is het van belang om via de diaconie steun te kunnen verlenen aan degenen die dat nodig hebben, ver weg en dichtbij. Ook om ervoor te zorgen dat we de kosten van onze wijkgemeente kunnen blijven betalen. De bedragen die op dit nummer als collectebijdrage worden ontvangen zijn bedoeld voor de diaconie 55% en voor kerkbeheer 45%. Om het u gemakkelijk te maken adviseren wij u via uw betaalrekening een wekelijkse periodieke betaling naar dit nummer aan te maken. In dat geval heeft u er helemaal geen omkijken meer naar! Op het moment dat de reguliere kerkdiensten weer worden hervat kunt u simpelweg vanaf die datum de periodieke betaling weer intrekken. Mocht u hierover vragen nog hebben dan kunt u terecht bij één van de kerkrentmeesters: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De kerkrentmeesters

Coronavirus

Klik hier voor meer informatie en 
veelgestelde vragen over het
coronavirus en De Rank.

Meer informatie

Kerkdiensten