• Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Er is vandaag (14 maart) wederom veel werk verzet in de pastorie. Er wordt weer opgebouwd en geverfd.

Zie de foto's hieronder of bekijk foto's in dit foto-album.


 

Eerdere berichten:

Handige handjes in actie voor onze pastorie Weidezoom 49
Op 28 februari vond bij de notaris de officiële overdracht van de pastorie plaats aan onze wijkgemeente. Dat betekende dat we op zaterdag 29 februari meteen aan de slag konden, en hoe! 
De afgelopen weken hebben zich na de oproepen in de zondagbrief circa 25 vrijwilligers aangemeld als “handige handjes” en daar zij we heel blij mee. Allen hartelijk dank voor de aanmelding.

Afgelopen zaterdag 29 februari om 08.00 uur stond de eerste klusploeg popelend van enthousiasme en ongeduld voor de deur van Weidezoom 49. Na de verdeling van de taken ging de ploeg aan de slag: muurtje gesloopt, vloerbedekking verwijderd, laminaat vloertje gelegd, vloeren afgedekt, muren voorbehandeld voor de stukadoor, behang verwijderd enz. enz.. Kortom, halverwege de middag was het huis van boven tot beneden omgetoverd in een echt klushuis. En dankzij de uitstekende catering van de familie Overeem was het ook nog goed toeven om deze klussen gezamenlijk in een uitstekende sfeer voor elkaar te krijgen.

We hopen in de komende weken de gang er in te houden en zijn vol vertrouwen dat dit ook allemaal gaat lukken. Zie hieronder een foto impressie van wat er allemaal gebeurt. En als u vragen hebt dan horen we dat graag.

Hartelijke groet van “superklussers”,
Matthijs Oosterom, Jaap de Roo en Hennie Molenaar

Foto's Aline Overeem