Afdrukken

Mediteren in christelijke context

Evenement

Titel:
Mediteren in christelijke context
Wanneer:
ma 5 oktober 2020, 16:00 - 17:00
Locatie:
Ontmoetingskerk - Waddinxveen, Zuid-Holland
Categorie:
Act.IK/OK+

Omschrijving

Jezus zelf zocht de stilte op. Stilte heeft in het leven een functie. Ze is de verbindende schakel tussen diepere lagen van het bestaan. Mediterend wordt iemand meer mens. Vanaf september 2020 kan weer worden deelgenomen aan meditatiebijeenkomsten in Waddinxveen: een oefenplek om de geest te verstillen, het hart te openen en af te stemmen. Er is verstillende muziek en meditatieve omgang met een (korte) tekst uit de christelijke traditie en er zijn verstillende aandachtsoefeningen.

Waar: Ontmoetingskerk, Dagkapel (Zaal 1), Groensvoorde 3, Waddinxveen
Wanneer: eens per 2 weken op maandagmiddag (16.00 u tot 17.00 u) en maandagavond (20.00 u tot 21.00 u). Per middag/avond is er ruimte voor 10 deelnemers.
Data: elke twee weken vanaf 5 oktober 2020.

 

Kosten en aanmelden: Deelname is gratis. Wel kun je een vrijwillige bijdrage geven ter bestrijding van de kosten. Je moet je (per middag/avond) aanmelden i.v.m. de RIVM-Coronaregels.

Aanmelden: via de aanmeldpagina op martienonline.org; of via een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld datum en tijd van deelname.


Locatie

Locatie:
Ontmoetingskerk
Straat:
Groensvoorde 3
Postcode:
2742 DJ
Plaats:
Waddinxveen
Provincie:
Zuid-Holland
Land:
Netherlands

Omschrijving

Ontmoetingskerk

 

Groensvoorde 3
2742 DJ Waddinxveen
Telefoon: 0182 - 614574