• Liturgisch centrum Immanuëlkerk

  • Liturgisch centrum Ontmoetingskerk

  • Liturgisch centrum De Rank

Lees meer over de Protestantse Gemeente Waddinxveen.

Protestantse Gemeente

Nieuws en informatie over wijkgemeente Immanuëlkerk

Immanuëlkerk

Nieuws en informatie over wijkgemeente Ontmoetingskerk

Ontmoetingskerk

Nieuws en informatie over wijkgemeente De Rank

De Rank

Het laatste nieuws

We hebben al heel wat aanmeldingen binnen voor de Musical in één dag op 9 november, maar er kunnen nog kinderen meedoen. Lijkt het je leuk, of heeft u misschien wel een (klein)kind dat mee zou willen doen (je hoeft geen lid van een kerk te zijn om mee te kunnen doen), geef je dan snel op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vermeld in de mail je voor- en achternaam, je adres en telefoonnummer, je leeftijd, op welke school je zit en in welke groep.

Op 9 november komt de Vliegende Speeldoos naar Waddinxveen om in één dag de musical Jona met ons te oefenen en uit te voeren. Deze dag is geschikt voor alle kinderen van de basisschool.

De dag begint om 12.30 uur (behalve voor de kleuters, zij starten om 14.30 uur) en om 18.30 uur zal de voorstelling beginnen (die ruim een uur zal duren). Kaartjes voor de voorstelling zijn te reserveren via deze website.

Dit keer werken we samen met Kerk in Actie. Dat betekent dat Kerk in Actie voor ons de Vliegende Speeldoos regelt en betaalt en dat wij, als PGW, geld ophalen voor Kerk in Actie, specifiek voor het project Kinderen in de knel. Kerk in Actie zet zich met dit project in voor kinderen en jongeren die leven zonder de bescherming van volwassenen. Hun rechten moeten nageleefd worden, zoals hun recht op onderwijs. Kinderen in de knel stimuleert ook dat kinderen en jongeren een rol krijgen in de kerk.  Naast giften vanuit de rommelmarkt van de Ontmoetingskerk, de bazaar van de Immanuëlkerk en een collecte willen we de kinderen die meedoen aan de musical zelf ook geld laten inzamelen. Dat zullen we doen door alle kinderen die meedoen binnenkort een mail te sturen met daarin een lijst voor een heitje voor een karweitje. Het geld dat daarmee opgehaald wordt, is bestemd voor Kinderen in de knel.

We hebben voor deze dag ook nog steeds vrijwilligers nodig. Denk aan het begeleiden van een groepje kinderen tijdens de dag, helpen bij het op- en afbouwen, mensen die de kinderen willen schminken en hun haren willen doen, enzovoort. Zou u of jij willen helpen op deze dag, dan horen we dat ook graag via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Heb jij of heeft u nog vragen? Laat het ons dan weten via bovengenoemd mailadres of spreek ons even persoonlijk aan.

Linda van der Heiden,  Anne Molenaar en  Anne ter Schuur

 

Eerder bericht:

Een aantal jaren geleden hebben we als PGW een fantastisch leuke dag gehad toen we samen met de Vliegende Speeldoos de musical Esther in een dag hebben geleerd en opgevoerd.
Op zaterdag 9 november 2019 komt de Vliegende Speeldoos weer naar Waddinxveen, om dit keer de musical Jona met ons te oefenen en uit te voeren. Deze dag is geschikt voor alle kinderen van de basisschool. 

Het idee van de musical in één dag is dat in een dag samen met de kinderen een musical wordt geleerd en de kostuums worden gemaakt.

De leden van de Vliegende Speeldoos spelen zelf ook mee in de musical. Aan het einde van de dag is er dan
ook een fantastisch en stralend optreden. Wie meer over de Vliegende Speeldoos wil weten, kan kijken op deze website.

Inschrijven
Vanaf nu kun je je inschrijven voor deze leuke dag. De dag begint om 12.30 uur (behalve voor de kleuters, zij starten om 14.30 uur) en om 18.30 uur zal de voorstelling beginnen (die ruim een uur zal duren). We verwachten veel aanmeldingen, en er is een maximum aan het aantal kinderen dat mee kan doen, dus schrijf je snel in! Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin je voor- en achternaam, je adres en telefoonnummer, je leeftijd, op welke school je zit en in welke groep.

Vrijwilligers
We hebben voor deze dag ook veel vrijwilligers nodig. Denk aan het begeleiden van een groepje kinderen tijdens de dag, helpen bij het op- en afbouwen, mensen die de kinderen willen schminken en hun haren willen doen, et cetera. Zou u of jij willen
helpen op deze dag, dan horen we dat ook graag via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Dit keer werken we samen met Kerk in Actie. Dat betekent dat Kerk in Actie voor ons de Vliegende Speeldoos regelt en betaalt en dat wij, als PGW, geld ophalen voor Kerk in Actie, specifiek voor het project Kinderen in de Knel. Daarover horen u en jullie later nog meer. 

Heb jij of heeft u nog vragen? Laat het ons dan weten via bovengenoemd mailadres of spreek ons even persoonlijk aan.


Elze Bos, Linda van der Heiden, Anne Molenaar, Anne ter Schuur

Kerkdiensten

Zondag 20 okt 2019

Ontmoetingskerk
  • 09:30 mevr. ds. H. Nieuwenhuis, Zeddam ZWO-dienst
  • 15:30 ds. K. De Jong, Texel, Top 1969 - 50 jaar Ontmoetingskerk
De Rank
  • 10:00 Ds. C. Bregman, Soest
  • 18:30 Ds. A. Gooijer, Berkel en Rodenrijs

Zondag 27 okt 2019

Zorgcentrum Souburgh
  • 19:15 ds. T. Gaastra, Heilig Avondmaal
Immanuëlkerk
  • 09:30 ds. T. Gaastra, Heilig Avondmaal

Activiteiten

----------------------
Privacy Verklaring